Шефът на кабинета Петков Лена Бориславова коментира в ефира на NOVA случващото се на протеста

...
Шефът на кабинета Петков Лена Бориславова коментира в ефира на NOVA случващото се на протеста
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Ако експертите преценят, ще има "ограничаване правата на гражданите"

Шефът на кабинета " Петков "   Лена Бориславова  коментира в ефира на NOVA случващото се на  митинг а пред Народното събрание, както и възможното въвеждане на нови противоепидемични мерки.

Правителството и представители на редица министерства от към седмица готвят нов пандемичен проект, който през днешния ден е бил разискван на оперативно съвещание на Министерския съвет. Все още се почистват детайлите по него и той ще бъде показан в най-кратък период, увери Бориславова.

Бориславова сподели, че в случай че здравните специалисти преценяват, ще има " ограничение правата на жителите ".

" Надявам се, че  митинг ът пред Народното събрание ще се резервира в рационални рамки. Искаме жителите да знаят, че мерките, които се разискват, ще бъдат съобразени с това какво е най-хубаво за целия български народ ", увери Бориславова. И добави, че  " последното предпочитание на правителството е да затваря бизнеси и да постанова ограничавания на хората ".

Бориславова обаче акцентира, че в случай че здравните специалисти преценяват, че такива мерки ще спасят човешки животи, въпреки всичко ще се прибегне до " ограничение правата на жителите ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР